Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!

Scootmobielclubs 

Waarom ook niet? Er zijn fietsclubs, motorclubs en zo ook autoclubs.

Waarom ook niet gezellige scootmobielclubjes voor toertochten in uw omgeving. Samen erop uit is veel gezelliger. Nederland telt momenteel ruim 295.000 scootmobielen maar dat aantal zal in de komende 5 jaren stijgen naar ruim 600.000 eenheden door vergrijzing en mobiliteitsproblemen.

             

Sinds 2017 heeft ook Rotterdam-Rijnmond een gezellige scootmobielclub met de naam Rotjeknor die georganiseerd wordt door Cor Heere uit Rotterdam.

Iedere scootmobielgebruiker uit de stadsregio Rijnmond kan zich aansluiten bij deze scootmobielclub. Voor vragen of kostenloze inschrijving mailt u naar: info@scootmobielbelang.nl

Inmiddels telt Nederland ruim 56 scootmobielclubs! Dat aantal zal zeker de komende jaren groeien doordat er behoefte bestaat aan gezellig samenkomen ook door mensen in scootmobielen.

Wij geven ook scootmobiellessen in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Ook voor scootmobieladvies kunt u bij ons terecht.

U betaald bij ons geen contributie maar deelname bedrag toertocht.