Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!
Scootmobielclub Rotjeknorren

Nieuw initiatief van Stichting Ouderen Collectief Nederland (SON)

Wie kent niet deze uitdrukking? "lekker knorren op de brommer of scooter"? Wij wel. Lekker knorren met de scootmobiel door Rotterdam en omgeving. Rotterdam heeft veel te bieden aan natuurschoon, cultuur en onze beroemde havens.

Officieel zijn wij geen club met leden zoals verenigingen die kennen. Nee wij zijn een informele toerclub voor scootmobielgebruikers waaraan iedereen kan deelnemen zonder abonnement kosten. Deelnemers aan onze toertocht betalen standaard € 7,50 inclusief een drankje met wat lekkers onderweg.

We gaan op pad vanaf het voorjaar tot einde najaar. 2x per 4 weken op een vrijdag. Bij regen en koudweer gaan we niet rijden maar gaan we naar een huis van de wijk in Rotterdam. In het huis van de wijk gaan we gezellige spellen doen met een drankje en wat lekkers erbij.

Onze doelstelling is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige ontspanningsdagen aan zelfredzame scootmobielgebruikers. Rotjeknorren voor scootmobielgebruikers die op zoek zijn naar ontspanning. Rotjeknorren wil hiermee voor scootmobielgebruikers meer sociale contacten aanbieden tussen gelijk gestemde leeftijdgenoten;  Samen uit is samen thuiskomen!

Hieronder kunt u lezen welke tochten wij aanbieden, soms in combinatie met een bevrienden scootmobielclub.

We zoeken voor onze toertochten ook nog enthousiaste begeleiders die het verkeer regelen en toezien op de veiligheid. Je kunt meegaan op de fiets of scootmobiel. Onderweg krijgen jullie lekker gratis koffie of thee met wat lekkers erbij.

Ook sponsors zijn bij ons welkom, wij vermelden uw bedrijf op onze website.

Wij willen vanuit iedere wijk een (kleine) scootmobielclub formeren die allemaal de naam dragen Scootmobielclub Rotjeknor. We zoeken nog gezellige deelnemers uit de wijken van Rotterdam maar ook mensen die willen meehelpen met organiseren.