Preventie diefstal scootmobiel

Preventie diefstal scootmobiel

Preventie diefstal scootmobiel Scootmobielrijders.nl

Geschreven door:
, 2 maart 2022

Dat tegenwoordig diefstal van scootmobielen eerder normaal dan uitzondering is zal niemand meer verbazen. Schande dat van fysiek beperkte mensen hun kostbare voorziening gestolen wordt. Anderzijds, het verwonderd ons niet daar deze gestolen voertuigen makkelijk verhandelbaar zijn in het buitenland, met name het Oostblok. Zolang Nederland rijk voorzien wordt in verstrekking van scootmobielen zal ook diefstal van scootmobielen gewild blijven.

Vraag is natuurlijk, naast Allrisk verzekering kun je weinig doen dan alleen de sleutel uit het contact nemen. Wisten jullie dat velen gemeenten hun eigendom (scootmobiel) niet Allrisk verzekeren en alleen noodzakelijke WA verzekering. Het gaat zelfs verder, gebruikers van deze bruikleen verstrekking kunnen NIET hun scootmobiel Allrisk verzekeren tegen eigenkosten.

Dat is wel vreemd nietwaar maar berust wel op waarheid. Dus, wat kun je zelf nog doen tegen diefstal? Natuurlijk ketting meenemen en aan een paal bevestigen. Echter dat klinkt eenvoudig maar veel gebruikers zijn niet de soepelste mensen die even makkelijk een ketting ergens omheen leggen. Wat wel de beste methode voor beveiliging zal zijn weten wij ook.

Gebruikers die op eigen kosten of met een PGB een scootmobiel aanschaffen kunnen wel hun eigendom Allrisk verzekeren. Wij adviseren dit altijd te doen ook al zijn er dan wat extra kosten maar weet, nieuwe scootmobiel aanschaffen kost meer!

Dus wees verstandig, verzeker je eigendommen altijd zeer goed ook al zijn er extra kosten eraan verbonden.

Team scootmobielrijders.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuwsberichten.

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling: