Driewielfiets

Driewielfiets - Scootmobielrijders.nl

Wie een fysieke beperking heeft? Regulier fietsen onmogelijk of moeilijk gaat, valt al gauw terug op de driewielfiets. Driewielfietsen geven stabiliteit, zekerheidsgevoel. Er zijn velen merken en velen leveranciers waarvan de bekendste van Raam fietsen en Huka fietsen zijn.

Driewielfietsen worden veelal vergoed vanuit het WMO potje gemeente. Velen gemeenten hebben een contract met van Raam fietsen. Zelf aanschaffen kan ook, meestal kunt u, uw reguliere fiets inruilen. Koop altijd een driewielfiets met trapondersteuning.

Zo bieden van Raam en Huka driewielfietsen aan met diverse soorten accu's en trapondersteuning tot wel 9 stappen.

Alle elektrische driewielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan de uitneembare accu hierdoor kunt u overal uw accu opladen, of het LCD verlichte display die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar is en de muisstille motoren waardoor u altijd "wind mee" heeft. Zo geniet geniet u van mooie fietstochten of kan het juist een oplossing zijn in uw dagelijks leven.

Er is ook nog een alternatief...namelijk de vierwielfiets met zijwielen, deze zijwielen kunnen aangebouwd worden aan uw reguliere fiets. De aanschafkosten zijn lager omdat uw aankoop van de reguliere fiets ontbreekt. Het is wel enorme gewenning en helaas sommige leren nooit fietsen met zijwielen, maar lukt het u wel? Dan heeft u veel plezier van het fietsen met zijwielen.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: fietsles-met-zijwielen.pdf

Meer informatie op: https://www.huka.nl/?gclid=Cj0KCQiAtvSdBhD0ARIsAPf8oNmimpwGa7NIQuscCZ3vk8T7vZeOzBvCm-BL72sQsUiIh8v4C6jrAHEaAjvVEALw_wcB

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »