Driewielfiets

Driewielfiets - Scootmobielrijders.nl

Wie een fysieke beperking heeft? Regulier fietsen onmogelijk of moeilijk gaat, valt al gauw terug op de driewielfiets. Driewielfietsen geven stabiliteit, zekerheidsgevoel. Er zijn velen merken en velen leveranciers waarvan de bekenste van Raam fietsen en Huka fietsen zijn. Maar ook nieuwe spelers in de markt zijn er gekomen waaronder de laatste jaren, Forza, Stella en Senzup .

Driewielfietsen worden veelal vergoed vanuit het WMO potje gemeente. Velen gemeenten hebben een contract met van Raam fietsen. Zelf aanschaffen kan ook, meestal kunt u, uw reguliere fiets inruilen. Koop altijd een driewielfiets met trapondersteuning.

Zo bied Forza driewielfiets diverse soorten accu's en trapondersteuning tot wel 9 stappen.

Alle elektrische driewielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan de uitneembare accu hierdoor kunt u overal uw accu opladen, of het LCD verlichte display die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar is en de muisstille motoren waardoor u altijd "wind mee" heeft. Zo geniet geniet u van mooie fietstochten of kan het juist een oplossing zijn in uw dagelijks leven. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen online of vraag de gratis brochure aan. Ga hiervoor naar forzafietsen

Er is ook nog een alternatief...namelijk de vierwielfiets met zijwielen, deze zijwielen kunnen aangebouwd worden aan uw reguliere fiets. De aanschafkosten zijn lager omdat uw aankoop van de reguliere fiets ontbreekt. Het is wel enorme gewenning en helaas sommige leren nooit fietsen met zijwielen, maar lukt het u wel? Dan heeft u veel plezier van het fietsen met zijwielen. Ook Forza Fietsen heeft tegenwoordig vierwielfietsen, vraag ernaar of maak een proefrit.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: fietsles-met-zijwielen.pdf

Meer informatie op: https://www.forzafietsen.nl/elektrische-fietsen-categorieen/elektrische-driewieler/

Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure leugen en deze ervaringsdeskundige kan het weten.... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we zeggen want ambtenar... lees verder »