Driewielfiets

Driewielfiets - Scootmobielrijders.nl

Wie een fysieke beperking heeft? Regulier fietsen onmogelijk of moeilijk gaat, valt al gauw terug op de driewielfiets. Driewielfietsen geven stabiliteit, zekerheidsgevoel. Er zijn velen merken en velen leveranciers waarvan de bekenste van Raam fietsen en Huka fietsen zijn. Maar ook nieuwe spelers in de markt zijn er gekomen waaronder de laatste jaren, Forza, Stella en Senzup .

Driewielfietsen worden veelal vergoed vanuit het WMO potje gemeente. Velen gemeenten hebben een contract met van Raam fietsen. Zelf aanschaffen kan ook, meestal kunt u, uw reguliere fiets inruilen. Koop altijd een driewielfiets met trapondersteuning.

Zo bied Forza driewielfiets diverse soorten accu's en trapondersteuning tot wel 9 stappen.

Alle elektrische driewielfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Denk aan de uitneembare accu hierdoor kunt u overal uw accu opladen, of het LCD verlichte display die onder alle weersomstandigheden goed afleesbaar is en de muisstille motoren waardoor u altijd "wind mee" heeft. Zo geniet geniet u van mooie fietstochten of kan het juist een oplossing zijn in uw dagelijks leven. Bekijk de gehele collectie elektrische fietsen online of vraag de gratis brochure aan. Ga hiervoor naar forzafietsen

Er is ook nog een alternatief...namelijk de vierwielfiets met zijwielen, deze zijwielen kunnen aangebouwd worden aan uw reguliere fiets. De aanschafkosten zijn lager omdat uw aankoop van de reguliere fiets ontbreekt. Het is wel enorme gewenning en helaas sommige leren nooit fietsen met zijwielen, maar lukt het u wel? Dan heeft u veel plezier van het fietsen met zijwielen. Ook Forzafietsen heeft tegenwoordig vierwielfietsen, vraag ernaar of maak een proefrit.

Meer informatie op: https://www.forzafietsen.nl/elektrische-fietsen-categorieen/elektrische-driewieler/

Krantenstukje - Scootmobielrijders.nl

Krantenstukje

19 september 2019 - 16 september komt er een stukje over onze nieuwe scootmobielclub Carpe-Diem Dat er ook in Ede behoefte is aan een scootmobielclub bewijst wel de grote belangste... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het interessant vin... lees verder »