Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!

Elektrisch rijden?

We zien steeds meer elektrische voertuigen rijden die voldoen aan de norm gehandicaptenvoertuig. Voor alle duidelijkheid, brommobielen zijn geen gehandicapten voertuigen maar auto's die niet sneller mogen rijden dan 45 kilometer per uur.

Neem die nieuwe Canta, een gehandicaptenvoertuig waarmee u voldoet aan alle eisen van scootmobielrijders. U zit droog, warm en heerlijk beschut. U kunt met die Canta niet in winkels rijden.

De Inrij Canta LX is een uniek 45 km voertuig. Dit voertuig kunt u besturen vanuit uw rolstoel.

Door luchtvering aan de achterzijde kan het voertuig op de grond zakken. Door een met een afstandsbediening te openen achterdeur en verlaagde bodem kunt u dan eenvoudig naar binnen rijden met uw rolstoel. De rolstoel mag maximaal 66 cm breed zijn. (Soms kan de rolstoel smaller gemaakt worden door de wielen rechter op te monteren of i.g.v. een elektrische rolstoel, smallere banden te monteren.) Voor meer informatie over de inrij Canta LX en de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met de vestiging in Veenendaal. Hier wordt de inrij Canta LX gemaakt en kunnen onze specialisten u alles vertellen over de (aanpassing)mogelijkheden. U kunt de Canta kopen in twee kleuren, rood en zilvergrijs metalic. 

Informeer welke mogelijkheden er voor u zijn via de WMO
Meer lezen over de canta 

Bekijk ook de video https://youtu.be/fjp1gwUviX0