Toegankelijk Ede daar doen wij het voor:

Koplopers Ede

De Koplopers Inclusie Ede zetten zich in voor toegankelijkheid in Ede, in de breedste zin van het woord.

Wie verdient een Duim van de Koplopers?
Veel winkels, horeca en buurtcentra zijn al goed op weg. Zij maken werk van een aangepast toilet, passen hun drempels aan of zorgen voor voldoende ruimte in het pand. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor mensen in een rolstoel. De Koplopers reiken aan toegankelijke panden een Duimsticker uit. De Duimsticker is ontwikkeld naar een voorbeeld van de Gehandicaptenraad Ede en wordt nu uitgereikt door de Koplopers Inclusie. De Koplopers denken graag met u mee. Ze kijken op de locatie, praten met de beheerder/eigenaar en geven advies over toegankelijkheid. Hulp of tips nodig om toegankelijker te worden? E-mail naar koplopersede@gmail.com en help mee!

Hoge nood kan een probleem zijn
De koplopers testen winkels en restaurants op inclusie en toegankelijkheid. Een van de onderdelen is een toegankelijk toilet. Gelukkig is er ook de Hoge Nood app. Hier vind je de (voor rolstoelers) toegankelijke toiletten in je directe omgeving. Installeer de app op je telefoon en er is vaak een toegankelijk toilet in de buurt. Weet je er eentje die niet op de app staat? Geef het door aan de koplopers: koplopersinclusieede@gmail.com

Koplopers Ede - Scootmobielrijders.nl

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure leugen en deze ervaringsdeskundige kan het weten.... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we zeggen want ambtenar... lees verder »