Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!

Welke leveranciers bevelen wij aan?
Voor regio Rijnmond, Den Haag en omstreken, nu ook leverancier voor Zaanstad en Almere
www.scootmobiel specialist.nlKunt u niet naar onze showroom in Zoetermeer komen? Wij komen graag met enkele scootmobielen naar uw woonadres om deze geheel vrijblijvend uit te proberen.

Scootmobielspecialist Zoetermeer
staat voor u klaar met advies, service en ondersteuning. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte scootmobiel, dan bent u bij Scootmobielspecialist Zoetermeer aan het goede adres. Wij leveren vrijwel alle merken en alle modellen scootmobielen. Wist u, dat we ook scootmobielen in uw gewenste kleur kunnen spuiten tegen kleine meerprijs.

Wij leveren ook veel onderdelen voor scootmobielen waaronder accu's, acculaders en banden. Wij beschikken over een ruime werkplaats en een luxe uitgeruste service-bus voor reparatie en onderhoud aan huis. Daarnaast leveren wij een groot aantal scootmobiel accessoires zoals regenponcho's, stokhouders, navigatiesystemen en windschermen. Tevens hebben wij een ruim assortiment handige hulpmiddelen voor in en om het huis zoals rollators, wandelstokken en rolstoelen.

Over de Scootmobielspecialist zelf
De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf gespecialiseerd in mobiliteit en revalitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en helpen u graag om een model te kiezen dat bij u past. Daarnaast bent u ook voor accessoires, onderdelen, rollators, en een traplift bij ons aan het juiste adres. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen, u bent altijd welkom voor een proefrit.

Showroom Zoetermeer
De showroom van Scootmobielspecialist Zoetermeer is gevestigd aan de Heliumstraat 250 in Zoetermeer. De showroom is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Op onze locatie kunt u zowel binnen als buiten, in een rustige omgeving, onder professionele begeleiding een proefrit maken.

Onze showroom in Zoetermeer heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle merken. Wij hebben het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility Solo, Excel, Vermeiren, Afikim, Sterling, Handicare, Drive, Pride, Shoprider, Invacare en Travelux die zich onderscheiden in design, productontwikkeling/innovatie, comfort en kwaliteit. Allen met het CE-keurmerk. Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod compacte en geveerde scootmobielen van onze dealermerken.


Voor regio het Gooi en Eemland:

Vcura zorg en welzijn. www.vcura.nl


Voor regio Voorne Putten:
scootmobiel aan huis www.scootmobielaanhuis.nl


Kymco scootmobielen www.hordijktweewielers.nl


Firma Waaijenberg in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag. Vanaf 1968 bestaansrecht. Waaijenberg Mobiliteit heeft meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van rijbewijsvrije 45 km voertuigen. Al deze ervaring is gebruikt in de ontwikkeling van het nieuwe model Canta. Ook de nieuwe Canta kan dus volledig worden aangepast aan uw wensen zodat u weer zelfstandig mobiel kunt zijn. Ook voor scootmobielen kunt u hier terecht. Zij voeren de kwaliteitsmerken Vermeiren, Trophy en Kymco. Keuze genoeg zouden we zeggen, ga eens hun website bezoeken. U zult versteld zijn van de velen keuze mogelijkheden. Zij leveren hun producten door het gehele land kosteloos. Voor Oosterhout en omgeving
bevelen wij Olof Geurts aan. Hij leverd diverse merken scootmobielen en zijn service is top. 

Oprichting
In 2011 wordt Scootmobiel Comfortabel opgericht door Olof Geurts. Hij verbaast zich over de hoge prijzen die worden gevraagd voor scootmobielen, maar ook over de beperkte service die men ontvangt bij zo’n ingrijpende aankoop. Met de gedachte dat zowel prijs als service beter moeten, begint hij met de online verkoop van scootmobielen. Zijn dienst blijft niet onopgemerkt: inmiddels bestaat Scootmobiel Comfortabel uit een almaar groeiend team en ook het aanbod is uitgebreid met rollators, rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen. Ondanks deze groei, blijft onze dienstverlening van het hoogste niveau. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Pech Hulp: 24 uur per dag, hulp ter plaatse wanneer u pech hebt met uw scootmobiel, thuis of onderweg.

Scootmobiel-Comfortabel.nl is uw adres voor aanschaf van een betrouwbare scootmobiel. Zijn website biedt u een overzichtelijk aanbod van hoogwaardige scootmobielen die met zorg zijn geselecteerd op hun kwaliteit en comfort. Ook voor diverse accessoires kunt u bij hem terecht. Weet u nog niet helemaal zeker welke scootmobiel bij u past, kom dan eens langs in zijn showroom voor een proefrit. Altijd een passend advies, een snelle levering en een goede prijs? Dan bent u bij hun aan het juiste adres. Scootmobiel-Comfortabel kunt u bereiken in Oosterhout Brabant.

Lexmond: familie Peter en Bertha Mesker

Voor het groene hart in Lexmond www.scootmobielactief.nl
Sinds 2015 zijn wij, Peter & Berta Mesker, gestart in Lexmond met Scootmobielactief. Scootmobielactief is actief voor uw mobiliteit, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van alles wat u graag doet. Wij verkopen een breed assortiment scootmobielen van de merken Vermeiren en Life & Mobility, tweedehands scootmobielen en verzorgen voor u alles van A tot Z: onderhoud, reparatie, haal- en brengservice, verzekering, pechhulp en nog veel meer. Ook voor de aanschaf van accu’s, rollators en accessoires bent u bij ons aan het juist adres. In Lexmond hebben wij een ruime showroom en moderne werkplaats, zodat wij alles onder één dak voor u kunnen verzorgen. Peter heeft al tientallen jaren ervaring in de techniek, hierdoor en door trainingen bij de fabrieken van Vermeiren en Life & Mobility hebben wij alle technische kennis en expertise in huis om uw scootmobiel in goede conditie te houden. Berta is al jaren werkzaam in de zorg, waardoor wij een unieke combinatie bieden met veel ervaring in mobiliteit en zorg.

Voor de regio Ede / Veenendaal kunt u gaan naar www.goedmobiel.nl GOEDmobiel.nl heeft een volledig ingerichte winkel/showroom, welke zeer centraal in Ede (gld) gelegen is. In onze winkel hebben wij een zeer groot assortiment van diverse hulpmiddelen. Denk hierbij aan scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op stoelen en veel meer. Onze winkel is zeer eenvoudig te bereiken via de A12 of A30. De showroom van in totaal 550 m2 is volledig ingericht om de door u gewenste producten te zien en te proberen. U bent van harte welkom.

Voor zichtbaarheid onderweg kunt u gaan naar de website www.seeme.nl
Goed zichtbaar op uw scootmobiel. Op uw gemak en goed zichtbaar voor andere weggebruikers, zo rijdt u graag door het verkeer. Daarom ontwierp Zitten à la carte ‘SeeMe’, een serie van zichtbaarheidsmiddelen voor de scootmobiel. 
Reflecterend en weerbestendig
De SeeMe-designserie bestaat uit: een reflecterend rugscherm, goed herkenbaar door zijn ronde vorm. Een elastisch, oranje hoesje voor de neksteun, met reflectiestrepen. En een hoes die de inhoud van je mandje aan het zicht onttrekt (voorkomt diefstal) en droog houdt.