Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!
Scootmobielclub Heidekrekels

Nieuw initiatief van Landelijke Beweging Scootmobielrijders

Officieel zijn wij een club met clubleden zoals verenigingen die kennen. Echter wij zijn geen vereniging met statuten. Nee wij zijn een informele toerclub voor scootmobielgebruikers waaraan iedereen kan deelnemen met abonnement kosten. Om de kosten te bestrijden vragen wij 1 euro per maand van u. Deelnemers aan onze toertocht betalen standaard € 7,50 inclusief een drankje met wat lekkers onderweg.

We gaan op pad vanaf het voorjaar tot einde najaar. 2x per 4 weken op een vrijdag. Bij regen en koudweer gaan we niet rijden maar gaan we naar een wijkgebouw in Ede.

Onze doelstelling is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige ontspanningsdagen aan zelfredzame scootmobielgebruikers. Heidekrekels wil hiermee voor scootmobielgebruikers meer sociale contacten aanbieden tussen gelijk gestemde leeftijdgenoten;  Samen uit is samen thuiskomen!

Vaak kunt u lezen welke tochten wij aanbieden, soms in combinatie met een bevrienden scootmobielclub.

We zoeken voor onze toertochten ook nog enthousiaste begeleiders die het verkeer regelen en toezien op de veiligheid. Je kunt meegaan op je fiets of scootmobiel. Onderweg krijgen jullie lekker gratis koffie of thee met wat lekkers erbij.

Ook sponsors zijn bij ons welkom, wij vermelden uw bedrijf op onze website.