Nieuwsberichten

Krantenstukje - Scootmobielrijders.nl

Krantenstukje

19 september 2019 - 16 september komt er een stukje over onze nieuwe scootmobielclub Carpe-Diem Dat er ook in Ede behoefte is aan een scootmobielclub bewijst wel de... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het... lees verder »

Vervolg: scootmobiel ongelukken - Scootmobielrijders.nl

Vervolg: scootmobiel ongelukken

30 augustus 2019 - Op mijn vorige verhaal over onveilige scootmobielen nu het verhaal over dat lastig remmen met je scootmobiel. De gashendel is tevens als je die... lees verder »

Onveilige scootmobielen - Scootmobielrijders.nl

Onveilige scootmobielen

30 augustus 2019 - Soms hoor je mensen roepen... scootmobielen zijn onveilige projectielen, in winkels, in openbare ruimtes, kortom het zijn nare voertuigen? Is dat zo?... lees verder »

PGB aanvragen - Scootmobielrijders.nl

PGB aanvragen

29 augustus 2019 - Dat het aanvragen van een Persoonsgebonden Budget lastig kan zijn, weten wij als geen ander, met wat hulp van diegene die al eens een PGB hebben... lees verder »

Accu slijtage - Scootmobielrijders.nl

Accu slijtage

28 augustus 2019 - U heeft al veel gelezen over de accu op onze menubalk maar kent u ook het proces accu slijtage? Nee, dan kan ik aanbevelen ook dit formulier te... lees verder »

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Krantenstukje - Scootmobielrijders.nl

Krantenstukje

19 september 2019 - 16 september komt er een stukje over onze nieuwe scootmobielclub Carpe-Diem Dat er ook in Ede behoefte is aan een scootmobielclub bewijst wel de grote belangste... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het interessant vin... lees verder »