Nieuwsberichten

1 2 > »
Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure leugen en deze ervaringsdeskundige kan het... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we... lees verder »

Man valt met scootmobiel in de sloot - Scootmobielrijders.nl

Man valt met scootmobiel in de sloot

16 juli 2022 - Steeds meer lezen we berichten dat scootmobielrijders betroken zijn bij ongevallen. Veelal is het schrik reactie en dan gashendel in gedrukt houden... lees verder »

Ja Scootmobielen zijn handige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Ja Scootmobielen zijn handige voertuigen

15 juli 2022 - Scootmobielen zijn niet alleen handig maar brengt ook sociale cohesie onder de gebruikers, gebruikers worden weer zelfstandig en kunnen vaak... lees verder »

Klachten van scootmobielrijders - Scootmobielrijders.nl

Klachten van scootmobielrijders

15 juli 2022 - Natuurlijk zijn er ook klachten van scootmobielrijders over betutteling door hun gemeente ambtenaren die niets anders te doen hebben dan gebruikers... lees verder »

Preventie diefstal scootmobiel - Scootmobielrijders.nl

Preventie diefstal scootmobiel

2 maart 2022 - Dat tegenwoordig diefstal van scootmobielen eerder normaal dan uitzondering is zal niemand meer verbazen. Schande dat van fysiek beperkte mensen hun... lees verder »

Diefstal scootmobiel Vlaardingen - Scootmobielrijders.nl

Diefstal scootmobiel Vlaardingen

19 februari 2022 - Dat scootmobielen regelmatig gestolen worden is al niet meer groot nieuws, lees hieronder... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het... lees verder »

Vervolg: scootmobiel ongelukken - Scootmobielrijders.nl

Vervolg: scootmobiel ongelukken

30 augustus 2019 - Op mijn vorige verhaal over onveilige scootmobielen nu het verhaal over dat lastig remmen met je scootmobiel. De gashendel is tevens als je die... lees verder »

Onveilige scootmobielen - Scootmobielrijders.nl

Onveilige scootmobielen

30 augustus 2019 - Soms hoor je mensen roepen... scootmobielen zijn onveilige projectielen, in winkels, in openbare ruimtes, kortom het zijn nare voertuigen? Is dat zo?... lees verder »

1 2 > »
Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure leugen en deze ervaringsdeskundige kan het weten.... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we zeggen want ambtenar... lees verder »