Nieuwsberichten

1 2 > »
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader... lees verder »

Fietsers en rood licht - Scootmobielrijders.nl

Fietsers en rood licht

18 januari 2023 - Dat fietsers stelsel matig door rood licht rijden verbaast niemand meer maar nu is er een trucje uitgevonden waardoor fietsers stoppen bij rood... lees verder »

Verzekering scootmobiel WA? - Scootmobielrijders.nl

Verzekering scootmobiel WA?

16 januari 2023 - Voor scootmobielrijders die vanuit hun gemeente een scootmobiel in leenverstrekking hebben gekregen, even opletten... Lees het onderstaande verhaal,... lees verder »

Zonne-Energie scootmobilen - Scootmobielrijders.nl

Zonne-Energie scootmobilen

10 januari 2023 - Waarschijnlijk heeft u zich wel afgevraagd...? Waarom hebben scootmobielen geen zonne-energie? Dat vroegen wij ons ook af? Waarom geen... lees verder »

Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure onwaarheden en deze ervaringsdeskundige kan het zeker weten. Wie... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we... lees verder »

Man valt met scootmobiel in de sloot - Scootmobielrijders.nl

Man valt met scootmobiel in de sloot

16 juli 2022 - Steeds meer lezen we berichten dat scootmobielrijders betroken zijn bij ongevallen. Veelal is het schrik reactie en dan gashendel in gedrukt houden... lees verder »

Ja Scootmobielen zijn handige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Ja Scootmobielen zijn handige voertuigen

15 juli 2022 - Scootmobielen zijn niet alleen handig maar brengt ook sociale cohesie onder de gebruikers, gebruikers worden weer zelfstandig en kunnen vaak... lees verder »

Klachten van scootmobielrijders - Scootmobielrijders.nl

Klachten van scootmobielrijders

15 juli 2022 - Natuurlijk zijn er ook klachten van scootmobielrijders over betutteling door hun gemeente ambtenaren die niets anders te doen hebben dan gebruikers... lees verder »

1 2 > »

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »