Welkom bij Landelijke Beweging Scootmobielrijders voor al uw mobiliteitsvragen en fysieke toegankelijkheid. Wij dragen ook zorg voor verkeersveiligheid met de scootmobiel!

Scootmobiel dealers die wij niet willen aanbevelen.

We zullen allemaal wel kennen die beruchte zwarte lijst, zwarte lijst voor bedrijven die niet conform consumentenregels hun producten verkopen. Zwaarmiddel waarmee bedrijven zeker niet blij mee zijn. Andere kant van het verhaal, klanten zijn ook niet blij als zij (vaak achteraf) ontdekken geflest te zijn met ondeugdelijk product, te hoge prijs voor het product met dikke winst erop of korting krijgen die al verwerkt is in de hogere fabrieksadviesprijs. 

U kent dat wel? Als voorbeeld: officiele fabrieksadviesprijs € 3.550, opgeklopte prijs € 3.750, klant krijgt korting € 200,00, dan denkt deze klant, en terecht...mooie korting gekregen maar niet wetende dat werkelijke fabrieksadviesprijs € 200,00 lager was. Dat noemen we sigaar uit eigen doos krijgen. Nepper die zeer verwerpelijk is. Let dus goed op of uw prijs wel correct is met hetgeen u wordt aangeboden of vraag ons om meer informatie over het aangeboden product. Let ook eens op de inhoud algemene voorwaarden en vooral de inhoud accu. 

Dan service: Het kan voorkomen dat het onderhoud aan uw scootmobiel niet correct word uitgevoerd of helemaal niet is uitgevoerd? Bij grote leveranciers die contracten hebben met uw gemeente bent u geen klant maar extra geld bron, feitelijk hebben zij u als klant niet nodig maar zien u wel als een extra bron van omzet. Daar kunt u beter niet kopen. Gemeenten zijn hun gewaarde klanten.

Om niet in strijd te komen met Nederlandse wet persoonsbescherming, vermelden wij geen namen en adressen van leveranciers maar beperken wij ons alleen tot de link www adres. Het staat u geheel vrij om daar zaken te doen maar onze aanbeveling krijgt het niet om soms één of meerdere reden(en). Wij vermelden u ook niet welke reden(en) er zijn, maar baseren onze afkeuring op eigen, zorgvuldig onderzoek waarom wij dit bedrijf u niet aanbevelen. U mag het zelf ervaren en uit proberen maar wij geven deze onderstaande bedrijven code rood. Achteraf klagen heeft dan geen zin.
Hier kunt u beter wegblijven: https://www.practicomfort.nl/scootmobielen
Hier kunt u beter wegblijven: https://www.meyra.nl
Hier kunt u beter wegblijven: http://www.welzorg.nl
Hier kunt u beter wegblijven: https://www.revamed.com/nl
Hier kunt u beter wegblijven: http://www.mangomobility.nl
Hier kunt u beter wegblijven: http://www.re-actief.com/
Hier kunt u beter wegblijven: https://www.molenaar.nl/winkels
Hier kunt u beter wegblijven: https://scootmobielpagina.nl/bedrijven/molenaar
Hier kunt u beter wegblijven: https://www.zhon.nl/c-3149886-2/scootmobiel/
Hier kunt u beter wegblijven: http://www.scootmobielrijnmond.nl/
Hier kunt u beter wegblijven  http://www.scootmobiel.frl