Scootmobielclub Carpe-Diem Ede

Ja maak mij maar deelgenoot(te) van jullie gezellige scootmobielclub Carpe-Diem uit Ede. De bijdrage zijn slechts € 1,50 per keer als u met ons meegaat rijden. Voor dit bedrag krijgt u mooie toertochten aangeboden, algemene informatie over de scootmobiel en heel belangrijk...verkeersregels die ook voor scootmobielen gelden. Meld u nu aan!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op. Op onze deelname zijn spelregels van toepassing, deze staan onderaan op onze website.

Mijn website:

Aanhef

De heer Mevrouw

Achternaam
Voornaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Telefoon vast
Mobielnummer
Email adres
Naam scootmobiel
type-accu
Typ de code:
Type de code refresh captcha

Ik ga akkoord met het per e-mail verzenden en opslaan van mijn ingevulde gegevens


Notice: Undefined index: toongooglemaps in /var/www/vhosts/hwcms.nl/httpdocs/cdn/templates/design3/includes/module-webformulier.php on line 972
Krantenstukje - Scootmobielrijders.nl

Krantenstukje

19 september 2019 - 16 september komt er een stukje over onze nieuwe scootmobielclub Carpe-Diem Dat er ook in Ede behoefte is aan een scootmobielclub bewijst wel de grote belangste... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het interessant vin... lees verder »