Diverse scootmobielclubs

Diverse scootmobielclubs - Scootmobielrijders.nl

Landelijk zijn er diverse gezellige scootmobielclubs met uiteenlopende namen. Scootmobielclubs geven verbondenheid, gezelligheid en weer erbij horen. Maak ook eens kennis met een scootmobielclub als u interesse heeft in gezellig samen uitgaan. Wel moet uw scootmobiel om toertochten van +- 25 kilometer heen en terug te kunnen rijden geschikt zijn. Vraag uw dealer welk soort accu u heeft in uw scootmobiel en met welke Ampere.

De plaats Veenendaal heeft een actieve scootmobielclub klik hier. Dit is een vrij grote actieve scootmobielclub die veel organiseert voor haar leden. Jullie kunnen scootmobielclub Veenendaal ook mailen: info@SCVscootmobielclubveenendaal.nl. Wat ook interessant is de historie van de oprichting scootmobielclub Veenendaal te lezen. klik hier

In Nieuwegein is scootmobielclub Nieuwegein leuk bezig, zij maken vanaf april tot medio oktober mooie toertochten in de regio Utrecht. Klik hier voor meer nieuws en foto's. Henk Boer is de organisator die actief veel tijd besteed aan mooie toertochten organiseren. Scootmobielclub Nieuwegein kun je ook mailen: smc.nieuwegein@gmail.com. Foto's van verreden ritten kunt u ook zien op onze website

In de plaats (Best) On Wheels actief al ruim 10 jaar. Zij maken mooie toertochten door regio Eindhoven maar schuwen ook niet om elders toertochten te maken zoals bijvoorbeeld de Keukenhof. Voor deze tochten maken zij gebruik van een vrachtwagen die de scootmobielen vervoerd en de berijders gaan met personenauto's naar de plek waar de scootmobielen staan. Prachtig toch dat dit mogelijk wordt gemaakt. Over Best On Wheels is veel te lezen: De Scootmobielclub Best on Wheels is een initiatief van het Gehandicapten Platform Best. De club telt meer dan 50 leden. Elke maand wordt op de eerste dinsdagmiddag een scootmobiel tocht gehouden door de natuurrijke omgeving van Best naar een aantrekkelijke bestemming, waar veel ruimte is voor gezelligheid en contact (en uiteraard een gehandicaptentoilet). De tochten zijn ca. 25 kilometer lang en er wordt gereden in 4 groepjes, steeds met een fietser voor en een fietser achteraan.
U kunt Best On Wheels bereiken: klik hier.

Diverse scootmobielclubs - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielvereniging De Stokvisrijders Deventer

De Vereniging heeft ten doel gebruikers van een scootmobiel bij elkaar te brengen, hen gezelligheid en saamhorigheid te bieden en het gebruik van de scootmobiel als vervoermiddel praktisch en in recreatief groepsverband te bevorderen. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van tochten, bijeenkomsten, het geven van advies, het promoten van het veilig rijden en belangenbehartiging. Het bestuur zorgt er voor dat de Vereniging blijft rijden, organiseert activiteiten en onderhoud contacten met allerlei instellingen en organisaties. Er wordt jaarlijks elf keer vergaderd en er is tenminste eenmaal per jaar een Algemene Ledenvergadering. Inbreng van de leden is van harte welkom.

Adres secretariaat:
Pothoofd 208, 7411 ZG Deventer
Email: wilma@binnendijk.com
Secretariaat: telefoon 0570 – 618560

Meer informatie op: https://www.stokvisrijders.nl/

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »