Scootmobiel

Scootmobiel - Scootmobielrijders.nl

VOORWOORD:

Scootmobielen, ze zijn er in velen uitvoeringen en maten, kleuren en gewichten, soorten accu’s maar ook in aanschaf prijzen die sterk uiteen kunnen lopen van één en dezelfde scootmobiel. Shoppen loont dus.

Scootmobiel voorzieningen vallen onder zorgkosten omdat we één of meerdere functie beperkingen hebben. Scootmobielen zijn voor gebruikers geen luxe producten maar noodzakelijke voorziening om weer vrij en zelfstandig erop uit te gaan in deze samenleving. We kunnen weer volop meedoen tussen de mensen, we beleven het vrijheid gevoel weer.

Op fabrieksadviesprijzen kunt u korting bedingen, dat is heel gebruikelijk zaken doen. Soms zijn er leveranciers die hun prijzen naar boven stellen op fabrieksadviesprijs en daarna korting geven tot het niveau van deze fabrieksadviesprijs zodat u misleid bent met uw aankoopprijs. Deze methodiek vinden wij verwerpelijk en oneerlijk zaken doen met hun klant.

Tot slot: Van uw gemeente (lokale overheid) kunt u vanuit de WMO 2015 een scootmobiel verkrijgen in de vorm van natura verstrekking of PGB. Natura verstrekking betekend dat uw gemeente u een scootmobiel verstrekt die veelal driewiel exemplaren zijn. Gemeente verzorgt het onderhoud en verzekering zodat u zonder zorgen kunt rondrijden.

Wij adviseren u bij PGB verstrekking om een WA plus casco verzekering te nemen zodat u verzekerd bent tegen schade en diefstal. met een PGB (Persoons Gebonden Budget) heeft u keuze vrijheid, kunt u een scootmobiel uitkiezen die u wenst, zoals kleur, soort scootmobiel en type accu. Vrijheid, blijheid. Tegenwoordig betaalt u een eigenbijdrage van € 19,50 per maand zonder rente!

U kunt van een door u uitgekozen leverancier een offerte aanvragen met onderhoudscontract. Deze offerte levert u in bij uw WMO adviseur. Wij wensen u veel wijsheid bij uw aankoop en veel rijplezier met uw nieuwe scootmobiel.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: de-korte-geschiedenis-van-de-scootmobiel.pdf

Meer informatie op: http://file:///C:/Users/Heere/Downloads/r-2018-15.pdf

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »