Senioren

Senioren - Scootmobielrijders.nl

Wie voelt zich op 50 jaar senior? U? ik toen niet, toch was er een politieke partij met de naam 50plus. Zij kwamen op voor het belang van senioren. Helaas heeft ook deze ouderenpartij de geest gegeven door onderlinge ruzies.

Het thema senioren is springlevend, immers de bevolking vergrijst, we worden ouder en helaas niet zonder gebreken, wie het geluk heeft fit en vitaal te blijven is een bofkont. Diverse gemeenten zijn nu gestart met het betrekken van senioren in de samenleving en terecht, immers ook senioren willen meedoen in deze maatschappij.

Helaas zien en lezen we ook veel onregelmatigheden, bijvoorbeeld senioren die door hun kinderen uitgekleed worden, zeg maar financieel leeggezogen, triest, ja natuurlijk. Hier moet met harde hand en behoorlijke straffen de daders aangepakt worden. Mooie taak voor maatschappelijk werk en thuiszorg medewerkers.

Krijgt binnenkort een vervolg hierop:

Download PDF informatieDownload PDF informatie: zo-gemakkelijk-worden-kwetsbare-ouderen-financieel.pdf

Meer informatie op: https://www.seniorenwageningen.nl/

Scootmobielen onveilige voertuigen - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielen onveilige voertuigen

8 november 2022 - Onzin word de media ingestrooid dat scootmobielen onveilige voertuigen zijn. Pure leugen en deze ervaringsdeskundige kan het weten.... lees verder »

Scootmobielactie in het stadhuis - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielactie in het stadhuis

16 juli 2022 - In Den Haag kennen ze nu ook acties van scootmobielrijders, massaal trokken de rijders naar het Stadhuis om hun recht te halen. Terecht zouden we zeggen want ambtenar... lees verder »