VVS

VVS - Scootmobielrijders.nl

VVS HELPT
Heeft u of iemand die u lief heeft een ongeluk gehad?
Betrokken zijn bij een verkeersongeval is iets wat een leven lang bij blijft. De gevolgen zijn door de maatschappij niet te overzien! Vereniging Verkeersslachtoffers probeert op verschillende manieren hulp te bieden:

Hulp bij psychische problemen
Hulp bij lichamelijke problemen
Hulp bij juridische problemen

Verenging Verkeersslachtoffers heeft een groot netwerk dat bestaat uit partners en adviseurs. Aan de hand van de situatie proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden naar de juiste instantie, zodat u de hulp kunt krijgen die zo hard nodig is!
> Via onze wegwijzer kunt u zelf kijken welke zorg het beste bij u past.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunt u altijd contact opnemen. Geef aan op welke wijze u in contact met ons wil treden. We begeleiden u dan naar de juiste instantie. Dat kan per mail, telefoon of via een gesprek met een van onze vrijwilligers. Het is maar net wat u als prettig ervaart. Altijd is er een luisterend oor.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: cijfers-over-de-verkeersonveiligheid-van-2022-zijn-schokkend.pdf

Meer informatie op: https://www.verkeersslachtoffers.nl/

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »