Leveranciers

Leveranciers van zorgproducten en mobiliteitsvoorzieningen. Ze zijn talrijk in Nederland. Grote spelers zoals Welzorg en Medipoint, maar ook middelgrote spelers zoals kruisverenigingen en zorgleveranciers. Ja en dan de kleine spelers die een graantje mee pikken. Die zijn er ook, vaak zijn het spelers die geen kennis hebben van zorgproducten noch van mobiliteitsvoorzieningen. Deze laatste groep zijn soms kostenbesparend maar soms ook kostenverhogend.

Om erachter te komen of u met de goede leverancier van doen heeft, kunt u beter een ervaringsdeskundige raadplegen. Deze hebben vaak persoonlijke ervaring op het gebied van service en goede prijsafspraken.

Lees ook eens de talrijke reviews van leveranciers, deze reviews kunnen u veel ellende besparen. Wel meerdere reviews lezen!

Krantenstukje - Scootmobielrijders.nl

Krantenstukje

19 september 2019 - 16 september komt er een stukje over onze nieuwe scootmobielclub Carpe-Diem Dat er ook in Ede behoefte is aan een scootmobielclub bewijst wel de grote belangste... lees verder »

Deel 2: scootmobiel ongevallen - Scootmobielrijders.nl

Deel 2: scootmobiel ongevallen

30 augustus 2019 - Op de eerdere berichten nu een wetenschappelijk verhaal door veiligheid.nl zij laten zien hoe veilig of onveilig een scootmobiel kan zijn. Wie het interessant vin... lees verder »