Leveranciers

Leveranciers - Scootmobielrijders.nl

Leveranciers van zorgproducten en mobiliteitsvoorzieningen. Ze zijn talrijk in Nederland. Grote spelers zoals Welzorg en Medipoint, maar ook middelgrote spelers zoals kruisverenigingen en zorgleveranciers. Ja en dan de kleine spelers die zijn er ook, vaak zijn het dealers die geen kennis hebben van zorgproducten noch van mobiliteitsvoorzieningen. Deze laatste groep kan soms kostenbesparend zijn maar vaak ook kostenverhogend, laat u dus goed voorlichten over wat zij kunnen aanbieden.

Om erachter te komen of u met de goede leverancier van doen heeft, kunt u beter een ervaringsdeskundige raadplegen. Deze hebben vaak persoonlijke ervaring op het gebied van service en goede prijsafspraken.

Lees ook eens de talrijke reviews van leveranciers, deze reviews kunnen u veel ellende besparen. Wel meerdere reviews lezen graag! Onderstaande leveranciers leveren geen producten aan particulieren maar via haar dealernetwerk. Uitzondering zijn scootmobielherstel uit Lisse en Zorgoutlet Renkum, zij leveren ook aan particulieren.

Leveranciers - Scootmobielrijders.nl

Scootmobielherstel uit Noordwijkerhout maakt het voor scootmobielrijders gemakkelijk. Zij houden u mobiel en onderhouden zorghulpmiddelen waaronder uw scootmobiel.

U belt of mailt voor jaarlijks onderhoud en zij komen uw scootmobiel ophalen en brengen deze weer netjes naar uw woonadres. In hun prijs voor jaarlijks onderhoud zit ook het halen en brengen. Heeft u niet een dealer? Dan kunnen we deze service van scootmobielherstel warm aanbevelen. Ook voor het vervangen van uw accu's kunt u bij hun terecht maar ook voor reparaties staan zij voor u klaar, kortom voor goede service en kwaliteit willen wij wel garant staan. En o ja, zij hebben tijdens het onderhoud een leen scootmobiel klaar staan, zij zorgen ervoor dat u mobiel blijft.

Lees hieronder meer over scootmobielherstel en haar dienstverlening voor particulieren

Meer informatie op: http://www.scootmobielherstel.nl

Leveranciers - Scootmobielrijders.nl

Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, ouderen en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden hiervan zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiënten liften en sanitaire hulpmiddelen. Invacare is een wereldwijde speler. In Nederland staat het Invacare kantoor in Ede. Hiervandaan biedt Invacare landelijk haar diensten aan op het gebied van product advies, informatievoorziening en technische service.

Invacare levert niet direct aan eindgebruikers, maar aan dealers en winkels. Deze dealers en winkels zijn ook het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als het gaat om het verkrijgen van onze hulpmiddelen en service hieraan. Uw dichtstbij zijnde dealer kunt u hier vinden:dealers

Meer informatie op: http://www.invacare.nl

Leveranciers - Scootmobielrijders.nl

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Voor hen willen we grenzen verleggen. Met innovatieve en onderscheidende oplossingen die een verdere maatschappelijke participatie en ontplooiing mogelijk maakt.

De markt waarin we ons bewegen ontwikkelt zich voortdurend. Veranderende zorgbehoeften en inzichten op het gebied van mobiliteit hebben hierop grote invloed. Met een eigen research en ontwikkelingsafdeling spelen we daar adequaat op in. We werken daarbij nauw samen met alle partners in de zorgketen. Dat is voor ons de basis om de individuele gebruiker de allerbeste oplossing te bieden. Een oplossing die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zijn of haar leven.

Daarom zeggen wij: Inspired by Life. Email versturen naarLife Mobility

Meer informatie op: https://www.life-mobility.com/nl/

Leveranciers - Scootmobielrijders.nl

Wetac Battery Company is een van oorsprong Nederlands bedrijf, in 1985 opgericht onder de naam Wetac Automaterialen. Wij leveren accu’s/batterijen en aanverwante producten aan bedrijven door heel Europa. Onze hoofdvestiging staat in Ede (NL), daarnaast hebben wij ook vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland en de Tsjechische Republiek.

Wetac is onderverdeeld in een drietal specialismen: Wetac Automotive, Wetac Stand-By en Power batterijen Hiermee voorzien we alle mogelijke branches van opgeslagen energie. Van auto tot tractor en van scootmobiel tot UPS-systeem – Wetac heeft het! Momenteel bestaat ons team uit ca. 50 collega’s, elk met hun eigen kennis en expertise.

Binnen ons vakgebied is er een voortdurende vooruitgang in technologie te zien. Of het nu gaat om een hogere capaciteit, een langere levensduur of een ‘groenere’ manier van produceren van de batterij. De markt staat nooit stil en wij bij Wetac bewegen mee. Bezig blijven met groei en ontwikkeling, dat is de drijfveer waar wij al meer dan 30 jaar op draaien.

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze klanten en de ontwikkeling van onze producten. Als gevolg hiervan zijn wij de afgelopen 30 jaar gegroeid tot waar wij nu zijn. Bekend staan om de kwaliteit van onze producten en de service richting onze klanten: dat is waar wij naar streven. meer info Website-adres

Wetac levert niet aan particulieren maar via haar netwerkdealers verspreid over geheel Nederland.
Voor de regio Ede kunt u terecht bij:

Zorgstore-Renkum
Dorpsstraat 71
6871 AD Renkum
Tel: 06-55069026
website zorgvoorzieningen
mail naar zorgvoorzieningen

Zij kunnen vanuit Renkum groot gebied bedienen rondom de Veluwe

Schrijf een reactie/beoordeling

Mijn website:

Beoordeling:
Titel:
Reactie/beoordeling:
Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging - Scootmobielrijders.nl

Hoe hulpmiddelencentrum Failliet ging

17 februari 2023 - Lees onderstaand verhaal en u gelooft uw ogen niet maar zo wordt er omgegaan met zwakkeren die afhankelijk zijn van hulpmiddelen. Zo zien we, het gaat allemaal om... lees verder »

Schandelijke toestanden met Medipoint - Scootmobielrijders.nl

Schandelijke toestanden met Medipoint

17 februari 2023 - Lees hier het bericht van de zondagkrant Delft over Medipoint die scootmobielen moet leveren en onderhouden in opdracht van gemeenten in het kader van de Wmo.... lees verder »